Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ples SDH Fryšták 2017

A je to... Další ples za námi... Minulou sobotu proběhl tradiční ples, který každoročně pro Vás pořádáme. Věříme, že jsme splnili vše, co jsme Vám slíbili na pozvánkách jak na internetu tak na plakátech. Po celý večer hrála kapela Kosovci, která zvedla od stolu téměř každého a na parketu tak bylo často velmi těsno. Díky svému širokému repertoáru čítající nespočet tradičních plesových i bigbítových skladeb dala možnost zatančit snad všem.

Velkým lákadlem každého plesu je však tombola. Díky velkému množství sponzorů jsme pro Vás mohli připravit přes 400 různých cen od dárkových balíčků různé velikosti a obsahu, přes věci pro domácnost a zahradu, až po zážitek v podobě jízdy v soutěžním voze pro rally. Všem sponzorům tímto velmi děkujeme.

V přestávkách, kdy nehrála kapela, proběhlo několik různých vystoupení. V průběhu večera jste tak viděli mažoretky, latinsko-americké taneční vystoupení profesionální dvojice, sportovní aerobik, večer také zpestřily mladé kankánové tanečnice a nakonec vystoupili i zlínští profi barmani.

Jak celý večer probíhal si můžete prohlédnout v galerii níže. Velmi Vám děkujeme za Vaši mnohaletou přízeň. Těšíme se, že se opět setkáme na příštím plese, který proběhne za rok. 

za SDH Fryšták, Martin Bill

 

Náhledy fotografií ze složky Ples SDH Fryšták 2017