Jdi na obsah Jdi na menu
 

Tradiční hasičský ples 2010

21. 2. 2010

Dobrý den dámy a pánové,

doufám, že se Vám ples líbil tak jako mně. Ples roku 2010 se zapíše do naší kroniky opravdu výrazným a nepřehlédnutelným písmem. Na ples letos přišlo velké množství lidí, kteří náš ples mají rádi a rádi se zde baví. Návštěvnost jen dokladuje fakt, že lístky vytisknuté pro tento ročník nestačily a musely se prodávat ty loňské. Dalším velkým lákadlem každého plesu je tombola. Do tomboly jsme získali od našich sponzorů přes 350 cen. Tímto bychom chtěli všem poděkovat. Svými dary totiž nepřímo zvyšují prestiž plesu.

Oproti minulému řočníku jsme pro vás připravili celkem 6 vystoupení. Na začátku plesu nám přišla zahrát dechová kapela, dvakrát jste viděli břišní tanečnice, vystoupení v aerobiku a v neposlední řadě kontrast v podobě moderního tance a klasického kankánu. Všem vystupujícím děkujeme.

Největší poděkování ale patří našemu veliteli Lubomíru Richterovi, který veškerá břímě pořádání plesu nese na svých ramenou a dokáže nás všechny zkoordinovat tak, aby vše skvěle klapalo.

Chtělo by se říct: ,,Další ročník za námi." Ano, je to tak. Ale mílovými kroky se blíží ročník další. Proto příjměte už teď pozvání na ročník 2011.

Rádi také přivítáme vaše postřehy k letošnímu ročníku. Pod článkem bude otevřeno místo pro vaše komentáře.

 

Fotoreport:

20.2. Ples SDH Fryšták

Videoreport: na YouTube.com

Břišní tanečnice 1.   Břišní tanečnice 2.   Kankán   Moderní tanec   Aerobik

Z parketu 1.   Z parketu 2.   Z parketu 3.   Z parketu 4.

 

text: Martin Bill SDH Fryšták

 

foto: Miroslav Hrdlička SDH Fryšták

video: Michal Petřík SDH Fryšták

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ples

(Michal, 22. 2. 2010 17:18)

Pro pobavení ještě jedno videjko z konce plesu, taková trošku uvolněnější zábava :D Link tady: http://www.youtube.com/watch?v=gNSsEqVU7lA

Ples

(Martin, 21. 2. 2010 23:15)

Musím jenom souhlasit. Ples se povedl, ale hudba to pokazila. Hrají na tomto plese už moc dlouho, chtělo by to změnu!!!

Ples

(Michal, 21. 2. 2010 20:30)

Ples se skvěle povedl, všechno klapalo jak mělo, až na hudbu, která tento rok byla trochu slabší. Podle spokojenosti lidí při odchodu z plesu lze soudit, že se ples vydařil a přijdou za rok rádi znovu.

Upozornění

(Martin Bill, 21. 2. 2010 17:04)

Za text zde napsaný nese zodpovědnost člověk, který jej napsal.